Kirby gebruiksaanwijzing - Veltec Kirby specialist (2024)

Kirby gebruiksaanwijzing

Onderhoud van een dubbel geïsoleerde reiniger In een dubbel geïsoleerde reiniger worden twee isolatiesystemen aangebracht in plaats van aarding. Er is geen aarding nodig en er mag derhalve ook geen aarding op de reiniger worden aangebracht.

Een dubbel geïsoleerde reiniger is gemarkeerd met de woorden DOUBLE INSULATED (VS en Canada). Ook kan het symbool op het apparaat staan. Dubbel geïsoleerde apparaten moeten met grote zorg door een vakman worden onderhouden die geschoold is in dit systeem.

Er mogen geen andere reserveonderdelen worden gebruikt voor dit dubbel geïsoleerde model dan die van Kirby® . GEVAAR Gevaar op elektrische schokken. – Haal de stekker altijd uit het stopcontact voordat u onderhoud verricht.

NOOIT gebruiken met een beschadigde stekker. – U moet het apparaat naar een erkend Kirby® -distributeur brengen als het niet naar behoren werkt of is gevallen, beschadigd, buiten heeft gestaan of in het water is gevallen. U kunt ernstig of fataal letsel oplopen als u dit nalaat

De Kirby motor gaat niet aan. in de Kirby gebruiksaanwijzing staat

1. Controleer of de stekker in het stopcontact zit en dat er stroom op het stopcontact staat.

2. Zorg dat het snoer volledig op het apparaat is aangesloten.

3. Controleer het Kirby elektrasnoer op beschadigingen. Een beschadigd snoer moet door een erkende Kirby® -distributeur worden vervangen.

4. Zorg dat een hulpstuk of accessoire goed is bevestigd aan de voorzijde van het apparaat. Het apparaat functioneert niet als de Kirby brede klopzuigmond, de Kirby stofzuigerslang of de Kirby blaasbeschermkap niet of niet goed zijn geplaatst.

5. Het apparaat werkt niet als een van de volgende hulpstukken niet goed is aangesloten op de luchtuitlaatpoort: Kirby Mini-Emptor , Kirby shapoo opvangbak, hulpstukslang of Kirby water reservoir voor meerdere oppervlakken.

Het apparaat pakt het vuil niet op.

1. Controleer of de Kirby borstelrol draait wanneer het apparaat aanstaat door naar het groene indicatorlampje van de borstelrol te kijken. Als het lampje niet brandt, draait de borstelrol niet vrij, slipt het Kirby aandrijfriempje, is de riem gebroken of is de riem niet geactiveerd. Het is mogelijk dat de riem vervangen moet worden.

2. Controleer of de hoogte van de Kirby brede klopzuigmond zodanig is ingesteld dat de borstel contact maakt met de vloerbedekking. Gebruik volgens de Kirby gebruiksaanwijzing de voetbediening om de hoogte aan te passen. Zie pagina 20.

3. Als de Kirby borstels en toebehoren draait en in contact is met de vloerbedekking, controleert u de slijtage van de borstelharen en past als dit nodig is de borstelrolhoogte aan.

4. Controleer of de Kirby stofzuigerzakken vol zijn. Als dat zo is, vervangt u deze met een nieuwe stofzak.

5. Controleer de Kirby vulslang stofzak en de luchtuitlaatpoort op verstoppingen.

Het apparaat is moeilijk te duwen.

1. Als de motor uit is, controleert u of het Tech Drive® –Kirby achterwielaandrijving in neutraal staat voordat u het apparaat duwt.

2. Als de motor aan staat, zet u de Tech Drive® –Kirby achterwielaandrijving in de rijstand zodat u het apparaat gemakkelijker kunt duwen. Gebruik de Tech Drive® -rijbekrachtiging niet op vloeren met een hard oppervlak.

3. Pas indien nodig de hoogte van de krachtzuigmond aan

U ruikt brandend rubber terwijl u het apparaat gebruikt.

In de Kirby gebruiksaanwijzing staat 1. Controleer of de borstelrol draait wanneer het apparaat aanstaat door naar het groene indicatorlampje van de borstelrol te kijken. Als het lampje niet brandt, kan het zijn dat de borstelrol is gestopt door draadjes die vastzitten rond de uiteinden van de borstel.

Haal de stekker van het apparaat uit het stopcontact. Haal de borstelrol uit het apparaat en controleer of deze aan beide uiteinden vrij kan roteren.

2. Het kan zijn dat de riem niet volledig wordt geactiveerd of gedeactiveerd. Controleer of de groene of rode pijlen op de riemheffunctie recht tegenover elkaar staan.

3. Als een slippende riem een zwart residu op de motoras heeft achtergelaten, verwijdert u dit voorzichtig met staalwol of schuurpapier en vervangt de riem.

De buitenste permanente zak of de wegwerpstofzak ruikt onaangenaam.

1. Vervang de stofzuigerzak.

2. Doe een paar druppeltjes Odorific II® op een watje en stop het watje in de Kirby buitenzak

3. Controleer of er vuil in de Mini Em-Tor® zit.

4. We raden het af om de buitenste textielzak te wassen.

Het Kirby shampoosysteem voor meerdere oppervlakken produceert geen schuim bij het reinigen van vloerbedekking.

1. Zorg dat de sopregeling op het shampooreservoir rechtsom op de vloerbedekkingstand is gedraaid.

2. Haal het gebogen slangstuk los en controleer of het kleine sopscherm op de juiste wijze in de onderste opening van het shampooreservoir zit.

3. Haal het shampooreservoir van het apparaat en controleer of het schuimfilter op de juiste wijze is geplaatst onder aan de grote opening die is aangesloten op de uitlaatpoort.

4. Gebruik uitsluitend Kirby® Carpet Shampoo. Controleer of het juiste mengsel Kirby® Carpet Shampoo is gebruikt in het reservoir. Om goed te kunnen reinigen, moet de riem geactiveerd zijn en de stootstrip goed op zijn plaats zitten onderaan de bak. Controleer of dit het geval is.

OPMERKING Gebruik alleen Kirby reinigingsproducten voor het Kirby® huishoudsysteem.

Als dit niet gebeurt, kan materiële schade ontstaan. WAARSCHUWING – Gebruik alleen Kirby® -reinigingsmiddelen, zoals Kirby® Harde vloer reiniger Concentrate en Kirby tapijt Shampoo in de stofzuiger-reinigercombinatie om het risico op brand, elektrische schokken of letsel en schade aan interne onderdelen te verkleinen.

TAPIJTREINIGERS Tapijtshampoo Diepe reiniging van vloerbedekking en kleden.

Veilig voor tapijt en niet giftig. Kirby vlekkenspray voor verwijderen van vlekken Op de vlek spuiten en met een schone, witte doek deppen. Voorbehandeling voor ‘looppaden’ op de vloerbedekking Op extra vuile plekken spuiten en een paar minuten in laten trekken voordat u shampoot.

Kirby® Foam

Voor het reinigen van trappen met vaste vloerbedekking, automatten en andere plekken waar u moeilijk bij kunt. Brightening Oxygen Additive Voeg dit toe aan Kirby® Carpet Shampoo om licht gekleurde tapijten op te fleuren.

REINIGINGSMIDDELEN VOOR HUISHOUDENS MET HUISDIEREN

Tapijtshampoo voor huishoudens met huisdieren Neutraliseert tijdens het reinigen vlekken en geurtjes van huisdieren. Kirby dierenvlekken verwijderaar– en -geurtjesverwijderaar Ongelukjes zijn zo weer schoon.

VERFRISSERS HomeFresh-kamer en -tapijtverfrisser Voor een frisse, aangename geur op vloerbedekking sprenkelen en na een paar minuten opzuigen. Odorific II® Deodorizer Verwijdert geurtjes van vuilnisbakken en vochtige muren.

Een paar druppeltjes laten een frisse geur achter in de stofzuigerzak.

KIRBY® -HUISHOUDPRODUCTEN 61 PRODUCTEN VOOR HARDE OPPERVLAKKEN

Kirby citrus scuttle vet verwijderaar Verwijderd etiketten en plakresten. Hard Floor Cleaner Weekt vuil op harde vloeren voorzichtig los. Tile & Grout Pre-treat and Cleaner Tile & Grout Pre-treat dringt diep door in de voegen. Tile & Grout Cleaner reinigt en verfraait tegelvloeren. Miracle Shine Brengt een schitterende glans aan op uw harde vloeren.

Gewoon om van de verkoper af te zijn die anders niet weggaat.
Koop nooit een Kirby stofzuiger gereconditioneerd alleen omdat u van plan bent morgen te annuleren. Annuleren is uw RECHT niet de REDEN voor de aankoop.

Omdat uw bezwaren op waren. Verkopers weten wat u gaat zeggen voordat u het zegt. Ze zijn getraind om om te gaan met alles wat je zegt.

Om van de verkopers af te komen zegt u gewoon dat “ondanks wat er gezegd is en wat u ook afgesproken heeft u gewoon tot die antwoorden geleid bent door zijn kundige demonstratie.

U krijgt de Kirby stofzuiger vandaag niet”.

Wees zeer duidelijk en streng doch beleefd. Laat de verkoper uw “vandaag krijgt u de Kirby stofzuiger niet” verklaring niet omdraaien in een financieringscontract met “90 dagen geen betaling”.

Ze kunnen u vragen of u gelogen hebt toen u dit zei of dat u het lef hebt om toe te geven dat u zich vergist hebt of dat u zelfs een beetje gelogen hebt om de verkoper gelijk te geven.

Als de verkoper nog steeds aardig is

kunt u $50.00 aanbieden of wat u ook maar wilt aanbieden aangezien hij/zij GEEN geld verdient aan demonstraties (dit is waar ze liegen om in het huis te komen).

Voel je niet schuldig over die wedstrijd die hij/zij heeft gepitcht is alleen om urgentie in de deal te zetten om de verkoop te krijgen. Dit is niet meer dan gewoon een andere versie van wat je ziet op tv de hele tijd dat klinkt als “maar wacht als je belt NU zullen we doen zo en zo “.

Als de verkoper onbeleefd wordt, ga dan niet in discussie maar zeg gewoon dat “u nu graag wilt dat hij/zij weggaat”.

Als u voelt dat de persoon agressief wordt, spring dan niet in de strijd – bel 911.

Koop een Kirby stofzuiger als:

Het kan geen kwaad om er een nachtje over te slapen, hoe hard de verkoper die reis of bonus ook nodig heeft. Geef toe – u bent opgewonden en kunt misschien niet helder denken.

Herinner u sommige dingen in het leven dat u de beslissing ter plaatse nam en er later spijt van kreeg. Wees ervan verzekerd dat u morgen dezelfde, zo niet een betere deal krijgt. Maar als u in de verleiding komt om de deal daar en toen te maken terwijl de verkoper nog in het huis is, kan ik het u niet kwalijk nemen.

Wanneer u een Kirby stofzuiger koopt van een verkoper in uw huis, moet u:

Zorg ervoor dat de persoon die het huis schoonmaakt er echt van houdt. Als u “denkt” dat uw echtgeno(o)t(e) of de schoonmaker er gek op is, dan is dat een verkeerde veronderstelling. Hij/zij kan er een hekel aan krijgen en de dure stofzuiger zal uiteindelijk weer een doos op zolder worden.

Wees er zeker van dat u nog een uur of twee nodig zult hebben om de Kirby gebruiksaanwijzing door te nemen en uit te zoeken hoe u het apparaat moet gebruiken. Het lijkt heel eenvoudig als de verkoper het voordoet.

Dat is het ook, maar morgen weet u misschien niet meer waar en wanneer u aan die knop moet draaien om de sproeikop er goed op te krijgen.

Zorg ervoor dat u het totaal van de betalingen kent als dit de financiering is. Het is niet ongebruikelijk om te zien rente op die vacuüm financiële contracten ver boven de 20%.

Laat uw opties open door de wet heb je 3 werkdagen om de transactie te annuleren:

Vermijd het betalen van contant geld (zelfs niet initiële storting) zal het zeer moeilijk om de transactie later annuleren als u ervoor kiest om.

Overweeg een creditcard voordat u voor de financiering gaat.

Zorg ervoor dat u kopieën van alle ondertekende formulieren en hebben de distributeurs ’telefoonnummer, adres en financieringsmaatschappij telefoonnummer.

Zorg ervoor dat u de annuleringsformulier (meestal onderdeel van de ontvangst en de financiering contract).

U bent beloofd tassen shampoo of een extra accessoires die verkoper niet op hem aftrekken verkoopprijs voor deze items van het contract en betaal hem wanneer hij brengt wat is beloofd. Vaak moet de verkoper voorraden en accessoires kopen bij de distributeur en is dat een reden te meer om te “vergeten” wat beloofd was.

Kirby gebruiksaanwijzing - Veltec Kirby specialist (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lidia Grady

Last Updated:

Views: 6109

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lidia Grady

Birthday: 1992-01-22

Address: Suite 493 356 Dale Fall, New Wanda, RI 52485

Phone: +29914464387516

Job: Customer Engineer

Hobby: Cryptography, Writing, Dowsing, Stand-up comedy, Calligraphy, Web surfing, Ghost hunting

Introduction: My name is Lidia Grady, I am a thankful, fine, glamorous, lucky, lively, pleasant, shiny person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.